
Można ją położyć na poranny tost z razowego pieczywa albo jeść samodzielnie jako sałatkę. Robiłam ją pierwszy raz ,ale na pewno nie ostatni!
Potrzebujemy:
- pół makreli ( około 100 g)
- eko jajko
- ogórka kiszonego
- 3/4 czerwonej cebuli
- łyżkę jogurtu naturalnego
- pieprz, sól
Przygotowanie nie wymaga ogromnych zdolności kulinarnych 🙂 Makrelę dokładnie obieramy ze wszystkich ości, jajko ,ogórka i cebulkę kroimy w drobną kostkę, wszystko ze sobą łączymy i dodajemy łyżkę jogurtu naturalnego i doprawiamy solą i pieprzem. Najlepiej jest zostawić na trochę tą mieszankę żeby odpoczęła i przeszła smakiem. Niebo w gębie, mówię Wam! 🙂
Wartość kaloryczna całej pasty : 334 kcal
Białko : 33 g
Tłuszcze 14,5 g
Węglowodany : 17 g
Sałatka godna polecenia. Zrobiłam, zjadłam i na pewno będę często ją robić. Polecam!
New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 20 Pounds in Only 21 Days!
bez soli też dobra